Living Room

Living room lemn masiv

Transformă cotidianul și prozaicul unei sufragerii în eleganța subtilă a unui living room în care prețuiești fiecare moment petrecut – alături de cei dragi, alături de invitați sau în intimitatea unei cărți ori a unui pahar de coniac. Piesele din lemn masiv selectate de ARTelierul de Mobila îmbină în egală măsură frumusețea elegantă cu funcționalitatea practică.

Canapele, fotolii cu linii clasice, console, comode, biblioteci, măsuțe pentru cafea, oglinzi de lux sunt doar câteva dintre piesele de mobila din lemn masiv ce completează imaginea perfectă a living roomului vostru.

Living roomul de lemn masiv propus de ARTelierul de Mobilă este atemporal, elegant și perfect adaptabil celor mai diverse gusturi. Să creezi atmosfera perfectă într-un living room prețios și intim în egală măsură este o provocare extraordinară, așa că ne-am gândit la fiecare detaliu: fie că vrei suprafețe compacte sau console aerisite, fotolii și canapele somptuoase sau foarte discrete, culori puternice sau pasteluri, suntem pregătiți pentru cele mai exigente așteptări. Mobila de living room din lemn masiv propusa de noi are, dincolo de frumusețe și rezistență, o calitate esențială pentru cea mai intimă încăpere din casa ta: eleganță seducătoare.

Showing 1–12 of 91 results

TOP