Termeni si conditii

Site-ul artelieruldemobila.com este operat de SC CONCETA HORECA SRL  Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor anuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.”

Dreptul de autor

“Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Pentru orice reclamatii contactati-ne la : artelieruldemobila@gmail.com

Produse si servicii, politica de preturi

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Toate produsele noastre sunt insotite de un certificat de conformitate care atesta veridicitatea materiei prime din care sunt confectionate. SC CONCETA HORECA SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. SC CONCETA CONCETA SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia,, continutul,materialul, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC CONCETA HORECA SRL isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC CONCETA HORECA SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC CONCETA SRL de la acel client.Pretul produselor afisate includ TVA, insa nu includ costul de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC CONCETA HORECA SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC CONCETA HORECA SRL

Comentariile utilizatorilor pe site-ul artelieruldemobila.com

Utilizatorii care acceseaza site-ul artelieruldemobila.com pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC CONCETA HORECA SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, mincinos, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. SC CONCETA HORECA SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC CONCETA HORECA SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane. SC CONCETA HORECA SRL nu isi asuma nici un fel de raspundere si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de informatile oferite la rubrica comentarii. Aceste informatii, datorita naturii lor, in timp pot sa nu mai fie de actualitate.

Serviciile de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul artelieruldemobila.com este gazduit de serverele unei terte firme. SC CONCETA HORECA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC CONCETA HORECA SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului artelieruldemobila.com  SC CONCETA HORECA SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul artelieruldemobila.com. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe artelieruldemobila.com  si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului artelieruldemobila.com, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.