Dining Room

Dining room

Pentru zona de dining room am păstrat cele mai spectaculoase piese de mobila de lemn masiv: scaune perfect echilibrate, armonios integrate în orice ansamblu, mese fixe și extensibile pentru cele mai mari mese în familie, banchete somptuoase și fotolii stilate, corpuri și vitrine impresioanante. Am îmbinat lemnul masiv cu diferite alte suprafețe – sticlă, metal, catifea – pentru un efect de lux desăvârșit.

ARTelierul de mobilă crede în eleganță fără limite, iar combinațiile dintre mobila de lemn masiv și accesoriile din texturi și materiale diferite asigură nota de lux desăvârșit potrivit unei locuințe perfecte. Alege alături de consilierii noștri culorile și formele potrivite diningului tău de lemn masiv și fii sigur că toți invitații tăi se vor bucura de o atmosferă unică și de neegalat.

ARTelierul de Mobilă îți propune opt seturi de mobilier de lux din lemn masiv, versatile, și perfect adaptabile gustului tău – pentru alegeri de-o viață, în care mesele de familie sau cu prietenii sunt un permanent prilej de bucurie.

Showing 1–12 of 95 results

TOP