Proiecte design interior din lemn masiv 

Hanul Ancutei

 

Amenajarea interioară a celor 16 camere a fost concepută tocmai pentru a reda atmosfera pitorească, de poveste din scrierile lui Mihail Sadoveanu.

Stilul rustic ni s-a părut cel mai potrivit pentru a evidenţia frumuseţea acestui loc cu oimportantă tradiţie literară, şi nu numai.

Stilul rustic ni s-a părut cel mai potrivit pentru a evidenţia frumuseţea acestui loc cu oimportantă tradiţie literară, şi nu numai.

Mobilierul din fiecare cameră respectă stilul rustic şi impreună cu accentele de culoare inspirate din tradiţia populară românească oferă acestei locaţii istorice un loc de cinste pe harta bunului gust.

Mihai Sadoveanu despre Hanu Ancuţei “ Fie să rămână un loc vrăjit de popas și desfătare sufeteasca pentru călătorii pământului”

Hotel Roman – Plaza

 

Conceptul de design interior şi articolele de mobilier atent selecţionate definesc eleganţa clasic- burgheză a acestui hotel din inima Moldovei.Mobila la comandă este confecţionată din lemn masiv în stil clasic tocmai pentru a aduce un plus de caldură şi eleganţă întregului ansamblu.

Eleganţa fiecărei piese de mobilier conferă locaţiei o aură artistică, luxuriantă, caldă specifică caselor în general şi nu hotelurilor.Tăbliile paturilor din colecţiile Artelierului de Mobilă au fost tapiţate cu materiale fine, în tonuri pastelate atent selecţionate pentru a se integra perfect în contextul dorit de noi.

Fiecare cameră din cele 70 este diferită prin diversitatea pieselor alese – aici amintim comode bombate din colecţia Zanini, paturi din colecţia Tendenze şi Venere, canapele si fotolii în stil baroc.Restaurantul si Cafeteria au fost mobilate cu fotolii Bergere capitonate cu stofe florale armonizate cu mese confecţionate din lemn masiv. Pereţii cafeteriei au fost îmbracaţi în lemn culoarea cireşului iar obiectele de iluminat aduc aminte de stilul Tiffany din epoca Art Nouveau-ului.

TOP