Hotel Roman – Plaza

Hotel Roman – Plaza

Conceptul de design interior şi articolele de mobilier atent selecţionate definesc eleganţa clasic- burgheză a acestui hotel din inima Moldovei.Mobila la comandă este confecţionată din lemn masiv în stil clasic tocmai pentru a aduce un plus de caldură şi eleganţă întregului ansamblu.

Eleganţa fiecărei piese de mobilier conferă locaţiei o aură artistică, luxuriantă, caldă specifică caselor în general şi nu hotelurilor.Tăbliile paturilor din colecţiile Artelierului de Mobilă au fost tapiţate cu materiale fine, în tonuri pastelate atent selecţionate pentru a se integra perfect în contextul dorit de noi.

Fiecare cameră din cele 70 este diferită prin diversitatea pieselor alese – aici amintim comode bombate din colecţia Zanini, paturi din colecţia Tendenze şi Venere, canapele si fotolii în stil baroc.Restaurantul si Cafeteria au fost mobilate cu fotolii Bergere capitonate cu stofe florale armonizate cu mese confecţionate din lemn masiv. Pereţii cafeteriei au fost îmbracaţi în lemn culoarea cireşului iar obiectele de iluminat aduc aminte de stilul Tiffany din epoca Art Nouveau-ului.

Toate aceste elemente transformă hotelul Roman - Plaza într-o oază a frumosului.

TOP