Design

Energie, poveste, frumusete

Piesele de mobilier adună energie, poveste, frumusețe...

Sursa Pinterest

Am ales să lucrăm cu artă LEMNUL MASIV din dorința de a aduce în casele oamenilor pasionați de frumos, mobilă pentru mai multe generații.Cred că fiecare dintre noi, are cel puțin o piesă de mobilier moștenită de la cineva drag la care se adaugă o valoare sentimentală inestimabilă.

Piesele de mobilier adună energie, poveste, frumusețe și este important să gândim pe termen lung alegerile noastre în materie de amenajare interioară.

LEMNUL MASIV are o frumusețe clasică, durabilă iar dacă este îngrijit corespunzător poate rezista decenii întregi oferind și generațiilor viitoare șansa de a se bucura de el.
De asemenea, procesul de recondiționare pentru lemnul masiv este unul relativ posibil, depinzând desigur de gradul de uzură al obiectului.

Așadar, lemnul masiv este rezistent, nepretențios, durabil și oferă cu siguranță un șarm aparte încăperii.

Totodată, piesele din lemn masiv sunt și foarte rezistente la greutate, așa încât o bibliotecă din acest material va face față cu brio la tomuri de cărți grele sau la piese decorative din materiale grele.

Are o frumusețe clasică, ce nu se demodează niciodată și este specific decorurilor somptuoase și luxoase.

O casă decorată cu piese de mobilier realizate din lemn masiv reflectă o personalitate puternică, un simt estetic deosebit al proprietarilor.

Puteți fi siguri că acest tip de amenajare nu se va demoda niciodată.
Cu mici accente în cazul detaliilor ce țin de covoare, drapaje, perne fantezie, obiecte de iluminat sau alte obiecte decorative vă puteți schimbă stilul amenajării în funcție de tendințele și gusturile dumneavoastră.

ARTelierul de Mobilă lucrează cu diverse esențe de lemn din care amintim:

1. Colectia Zanini - lemn masiv de toulipier
2. Colecția Home set Home - lemn masiv de toulipier, tei și frasin
3. Colecția Giuseppe Manuta - lemn de plop masiv stratificat cu diferite furniruri din nuc, tanganica, toulipier sau cires
4. Colecția Francesco - toulipier masiv iar părțile sculptate sunt realizate din tei masiv
5. Colecția Tendenze - lemn masiv și stratificat de plop și pin
6. Colecția Meggiorini Santino - lemn masiv de fag și tei
7. Colecția La Maison & Eden Contemporan - lemn masiv de tei
8. Colecția Marco Polo - lemn masiv de tei si toulipier cu multistrat de tanganica
9. Colectia Charme de Lux - lemn masiv de tei

Asadar, sunt câteva avantaje cu greutate pe care le puteți lua în considerare în momentul în care decideți să vă amenajati casă mult visată.

Exista însă și unele dezavantaje printre care amintim prețul mai ridicat comparativ cu mobilă din pal, nu este foarte ușor de mutat sau de transportat, piesele decorative adiacente trebuie să facă parte din aceași gama high class pentru a formulă în final o amenajare interioară reușită.

Din punctul nostru de vedere, dezavantajele pălesc în față avantajelor mult mai bine definite care ar trebui luate în considerare de iubitorii de frumos.

Indiferent ce materiale veți alege sau ce stil decorativ, este extrem de important să contruiti un design exterior&interior potrivit personalității și stilului dumneavoastră de viață.

Mediul inconjurător are un efect puternic molipsitor, indiferent dacă ne dăm sau nu seama, asupra stării noastre interioare.

Asadar incercati sa alegeti propria ARTA pentru casa dumneavoastră, să decorati cu inima!
TOP